Tokinoka, wat 'geur van tijd' betekent in het Japans, is een mix van single malts en graanwhisky's, gerijpt in sherry-, bourbon- en shochuvaten.
Het delicate en evenwichtige profiel en het prachtige aromatische bereik maken Tokinoka een ideale whisky om kennis te maken met Japanse whisky's. Gebotteld in een mooi klein flesje van 50 cl met de typische vorm van White Oak whisky's, heeft deze Japanse blend alles om te verleiden vanaf de opening met een hebzuchtige neus tussen granen en honing. Bij het proeven, drukt de lichte stijl vanille en moutige aroma's uit die in de mond met elegantie en verfijning doorgaan.
De White Oak-distilleerderij, gevestigd in de stad Akashi (prefectuur Hyogo), was de eerste die in 1919 een distillatievergunning voor whisky kreeg. De distilleerderij werd in 1888 gebouwd voor de productie van sake en shochu, maar de productie van single malt begon pas echt toen de locatie in 1984 werd gemoderniseerd. De Eigashima Shuzo Company, eigenaar van de distilleerderij, produceert sinds 2007 de single malt Akashi.